Prenumerera!
195:-/år hem till din brevlåda

Beställ ett exemplar av detta nummer!
25:- inklusive porto

Annons

Resebloggen

Rese-IQ

utmanaredaktorenUtmana redaktören!

Visst kan du din geografi bättre än Vision Höglandets redaktör Mikael Torstensson! Framför allt är du säkert snabbare!

När du är klar och har slagit Mikael så tryck på tangenten ''Print Screen'' och klistra skärmdumpen i ett mail och sänd det till
info@copyvision.se 
Mikaels rekord är: 568.818 poäng

Höglandets topplista Rese-IQ
1. 654,534 L-E Erlandsson, Nässjö
2. 632,106 Samuel Larsson, Ramkvilla
3. 622,143 Delbert Åke Jonsson, Helsingborg
3. 618,002 Anna Rostedt, Vetlanda 
4. 603,767 Magnus Edforss, Eksjö
5. 582,079 Ingemar Ohlsson, Eksjö
6. 569,180 Ove Larsson, Ramkvilla
7. 568,818 Mikael Torstensson, Sävsjö

 Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Vågat i Nässjö!

vagat

Nu har du möjlighet att förvärva en charmig stor villa med ett bra läge nära stan samt fina Ingsbergssjön i Nässjö. Villan erbjuder många rum och härlig ljus känsla. Trädgård mot lugna baksidan. Nya fönster 2014. Lättskött med fjärrvärme. Garage och gårdshus.

På entréplan möts man av ett hem med känsla och rymd. Entréhallen rymmer klädförvaring och vidare in i huset finns en rymlig möblerbar hall med vackra spegeldörrar och väggpanel i vitt. Hög takhöjd är genomgående i hela villan.

Sällskapsutrymmen
Vardagsrum och matsal med vackert trägolv och stort valv mellan. Rummen erbjuder ljus och gott om plats att umgås. Matsalsrummet har anslutning till kök och groventré.

Fantastiskt kök
Köket är mycket generöst tilltaget i storlek och här har man köksinredning i vitt och på väggarna vit träpanel. Taket har infällda spotlights. Köksö och stor plats för köksmöbler. Köket är utrustat med spis med ugn, diskmaskin, kyl och frys samt fläkt. Vitt kakel över arbetsbänken.

Trädgård och uteplats
Från groventrén som ligger i närhet till köket finner man trädgårdens baksida och en uteplats.
På entréplanet finns en rymlig gästtoalett med klinkers på golv och träpanel på väggarna och snyggt klätt med mosaik på väggen över handfatet.

Stor hall på
andra våningen
Övervåningen har en stor hall som med fördel kan användas som allrum, i anslutning till burspråket som lämpar sig väl för lugna lässtunder, vackra fönsterpartier och utsikt mot framsidan.

 

Lyxigt sovrum
Master bedroom med ekparkett och bra klädförvaring i de tre garderoberna. Detta rum avdelas med klassiska skjutdörrar. I rummet utanför och i nära anslutning till sovrummet finns en rejäl garderob.
Duchrummet är utrustat med kakel på väggarna och våtrumsmatta på golv, duschhörna, handfat och toalettstol.

 

Fler sovrum
På detta plan ytterligare två sovrum varav det ena är något mindre. Här har man träpanel upp till brösthöjd och resterande del av väggen är tapetserad. Det mindre sovrummet passar bra att använda som arbetsrum.
Det större av de två sovrummen är rymligt och har fönster mot framsidan och fint ekgolv. Här har man placerat en garderob och det finns en sakjutdörr ut mot allrumet.

 

Våning tre
Här finns tre rymliga rum, förrådsutrymmen och möblerbar hall.
Ett av rummen är ett före detta kök men används idag som sovrum.
Gästtoalett med handfat och wc.

 

Källare och tomt
Källaren når man via nedgång från husets baksida. Här har man tvättstuga, torkrum samt bra förrådsutrymmen. Tomten är på 902 kvadratmeter och är en insynsskyddad trädgårdstomt med häckar. Det finns ett gårdshus och en altan på baksidan.

 

Vision Höglandet nr 10 2015

 

 
Share

Hus & Hem

article thumbnailVågat i Nässjö!

Nu har du möjlighet att förvärva en charmig stor villa med ett bra läge nära stan samt fina Ingsbergssjön i Nässjö. Villan erbjuder många rum och härlig ljus känsla. Trädgård mot lugna baksidan. Nya fönster 2014. Lättskött med fjärrvärme. Garage och gårdshus. På entréplan möts man av ett hem med känsla och rymd. Entréhallen rymmer klädförvaring och vidare in i huset finns en rymlig möblerbar hall med vackra spegeldörrar och väggpanel i vitt. Hög takhöjd är geno [ ... ]